Powered By Blogger

четверг, 22 марта 2012 г.

2. Перегляньте вашу блок-схему. Назвіть будь-які інші функції або допоміжні види діяльності, які є необхідними для функціонування вашого підприємства? Наприклад, що відбувається з платежами, які надходять від клієнтів? Хто керує коштами? Хто платить продавцям і коли? Хто дбає про співробітників? Що робить власник підприємства?

Платежі, що надходять від клієнтів, йдуть на закупку матеріалів для забезпечення циклу виробництва, виплату зарплат найманим робітникам, виплату податків, поступове розширення бізнесу і нарешті на власний прибуток господарів фірми, тобто нас.
Грошами ,за відсутності бухгалтера, керуємо ми, тобто господарі цієї фірми і саме ми вирішуємо яким чином їми розпорядитись.
Продавцям платемо ми після того, як вони розпродадуть весь наш товар або хоча б його більшу частину.
Про співробітників має дбати держава, адже саме їй ми та наші співробітники будемо виплачувати податки з яких вона і має брати кошти на піклування про наших співробітників.
Власник підприємства розпоряджається коштами, що надходять від продажу наших товарів, укладає угоди про постачання наших товарів тим чи іншим продавцям і взагалі керує фірмою.



Комментариев нет:

Отправить комментарий